Događaji

Dobrodošli na stranicu događaja! Ovde se nalaze dragocena iskustva s događaja koji su obogatili naše poslovanje u proizvodnji i preradi voća te stvaranju ukusnih voćnih džemova. Sve priče su ovde, pružajući vam uvid u ključne događaje koji su oblikovali našu perspektivu i naš pristup poslu.

Ovi događaji su bili više od običnih sastanaka ili konferencija – oni su bili izvor inspiracije i znanja. Svaka priča na ovoj stranici predstavlja dragoceni trenutak koji je uticao na našu proizvodnju, pristup inovacijama i način na koji pristupamo poslu.

Otkrijte kako su ovi događaji oblikovali naš rad. Ovi zapisi nude uvid u ključne momente, ideje koje su nas inspirisale i znanje koje smo stekli na putovanju kroz događaje.

Pronađite inspiraciju i uživajte u saznanjima koja su oblikovala našu proizvodnju voća i voćnih džemova. Sve ove priče su sada ovde, čekajući da ih istražite i inspirišu vas na isti način kako su i nas.

Najnoviji događaji

PLMA sajam u Čikagu (12.11.2023. – 14.11.2023.)

Od 12. do 14. Novembra 2023. naša kompanija je imala priliku da učestvuje na prestižnom PLMA sajmu u Čikagu, predstavljajući ekskluzivne brendove – Mingle i Madam Jar. Ovaj događaj se pokazao kao odlična prilika da izložimo svoje proizvode na jednom od najvećih svetskih sajmova privatnih brendova.

Učestvovanje na PLMA sajmu omogućilo je našem timu da ostvari direktan kontakt s potrošačima, distributerima i poslovnim partnerima. Razmena iskustava, prikupljanje povratnih informacija i stvaranje novih poslovnih veza doprineli su jačanju prisustva brenda na tržištu.

Flora je na sajmu demonstrirala svoju posvećenost inovacijama u proizvodnji džemova i voćnih namaza, ističući se kao lider u ovoj industriji. Naša prisutnost na PLMA sajmu u Čikagu predstavlja samo jedan od mnogih koraka ka daljem širenju i afirmaciji brenda na globalnom tržištu.